riddertunet

Riddertunet er en suksess. Leiligheter i bygg D er nå i salg!

Å heve sentrum som attraksjon, funksjonelt og visuelt, er målet for tidenes utbygging i sentrum av Beitostølen. Hele 200 nye leiligheter skal ferdigstilles fra 2019 til 2025. Torg, forretninger og serveringssteder rammer inn fjellandsbyen Riddertunet. Bygg A, B, og C er snart utsolgt, og nå er 27 leiligheter i bygg D lagt klare for salg.

Beitostølen moderniseres, men skal fortsette å være et hyggelig sted for folk i alle aldre. Riddertunet består av moderne fritidsboliger med ski in/out for både langrenn og alpint, samt et oppgradert servicetilbud. Vann- og avløpssystemer er totalrenovert i hele sentrum og det er lagt opp fjernvarmerør og fibernett. Du er nær naturen og alt du trenger av fasiliteter, med gangavstand til et rikt utvalg aktiviteter, forretninger, bank, pol og serveringssteder.

LODGE 900, med pub og restaurant, er Beitostølens nye storstue og er blitt en stor suksess. Lodge 900 finnes i andre etasje av servicebygget i bunnen av alpinbakken der den italienske restauranten serverer pizza fra steinovner, deilige pastaretter og den originale sveitsiske spesialiteten raclette. I tillegg serveres også lokalprodusert mat. På uteterrassen kan du nyte både mat og drikke, og ikke minst topp stemning og fantastisk utsikt mot fjellheimen.

Signalbygget rommer et velkomst- og servicesenter, og 800 parkeringsplasser er tilgjengelige i et anlegg under bakken.

DE MEST sentrale plassene er de nye torgene. De finnes mellom forretninger og leiligheter, og forbinder både nytt og gammelt. Torgene er universell utformet, brøytes vinterstid og er sosiale møteplasser hvor det er lett å sette seg ned, for alle, hele året, hele livet.